Olvasóink értékelése: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Gyakran Ismételt Kérdések

kérdezz - felelek formában

Miért Önt válasszom ha költözni akarok?
Erre egyszerű a válaszom, évente több, mint száz eredményesen kivitelezett költöztetést tudok magam mögött, korrekt áron! Összeszokott, jó munkabírással

rendelkező brigádot állítok ki, akik megbízhatóan elvégzik a megrendelt munkát.

otlet_ozdifuvaros.eu


Hol találom meg Önről a véleményeket az interneten, valamint a közösségi portálokon?
Az új megbízó számára, a legfontosabb a külsős, független vélemény! Maximálisan odafigyelek, az ügyfelek elégedettségere, hiszen a legjobb reklám az elégedett ügyfél! Büszke vagyok rá, hogy az interneten, akár külsős, akár saját közösségi oldalaimon kizárólag maximális pontszámmal, és elismerő véleményekkel vagyok értékelve:

JóSzaki ♦ Facebook oldal Google Business

Mi a biztosíték arra, hogy nem fog sérülni a rakomány a szállítás, illetve a rakokás alatt?

Hibák az odafigyelés, és előre látás esetén is bekövetkezhetnek. De több év után elmerem mondani, hogy ezeket minimálisra, elhanyagolható arányban következnek be.

Mikor vállalnak munkát?
Az év minden napján, a nap 24 órájában bármikor kereshet az elérhetőségeimen. A megrendelő igényeihez, és munkarendjéhez igazazodva hétvégén, ünnepnap, hajnali vagy akár esti kezdéssel is vállalunk munkát FELÁR nélkül!

Mennyivel a munka tervezett napja előtt kell egyeztetni Önnel?
Szabad kapacitás esetén akár AZONNAL is tudok munkát vállalni! De ha biztosra akar menni, a tervezett időpont ismeretében keres meg! Nyári szezon esetén a hétvégi napok 2-3 hétre előre is bevannak tervezni, míg ha alkalmas a hétköznap, azt elégséges  megelőző héten lefoglalni. Egy nap akár több munkát is be tudok tervezni vállalható várakozási idő mellett.

Vannak alkalmazottjai, akik rakodást is vállalnak?
Jól összeszokott, fiatalos, nagy teherbírású és ami a legfontosabb kitartó, kultúrált költöztetőkkel dolgozok! Tapasztalataim alapján a kiválasztott létszám 2 és 6 fős brigád között lehet. Biztonságos, precíz munkavégzéssel, de lendületesen elvégezzük a ránk bízott munkát.

Miért Önt válasszam ha bútort cseréltem?
Amellet, hogy új bútora sértetlenül kerül be a lakásba, külön díj felszámolása nélkül elszállítom régi, lecserélt bútorát! Ezzel sok időt spórolhat meg, nem kell a lakásban szűkösködni, illetve kerülgetni a régi bútorát, és nem kell újra munkadíjat fizetni a régi bútor elszállításáért.

Miért Önt válasszam ha lomtalanítani akarok a lakásban, pincében, hétvégi házban?
Mindent elviszek, azokat a dolgokat is amiket más otthagyna. Kismértékben tégla, föld, szemetes, papir- vagy üveghulladék!
Részletes információkat találhat a lomtalanítás kérdéskörrel kapcsolatban weblapomon: http://www.ozdifuvaros.eu/lomtalanitas

Milyen autóval végzi a szállításokat?
A vállalkozás tulajdonában lévő 2008 évjáratú, Renault Master  típusú ponyvás tehergépjármű. A raktér 4200 cm hosszú, 220 cm széles, 210 cm magas. Raktér térfogata 20m3, és 8 euró raklap alapterületű. Teherbírása 1350 kg.-ban van meghatározva.
Az autóról (is) találhat képeket a weboldalamon: http://www.ozdifuvaros.eu/kepek

Milyen árban, tarifával dolgozik? Lehet FIX árat kérni?
A jelenleg érvényes tarifálási rendszer a weboldalon vannak kihirdetve. A HIRDETMÉNY szóra kattintva elérhető.
Fix ár meghatározása a telefonon, vagy elektronikus úton megrendelt munkákra úgy történik, hogy megbízó elmondására támaszkodva, tapasztalataim útján megsaccolom a munkaórák számát. Az ár ezekben az esetekben csak megközelítő! Ha az elvégzett munka kevesebb, mint a saccolt érték természetesen nem kell csak a tényleges munkaórát kifizetni!

ok_ozdifuvaros.eu


Hogyan készüljek fel, az ajánlatkérésre?
Az ajánlatkérés történhet telefonon, vagy e-mailben, esetleges megtekintés útján is.
A telefonos és e-mailes ajánlat kérésnek elsősorban a munkaórák számát befolyásoló körülményeket kell tartalmaznia. A költöztetés helyszíneinek távolságát, ha van akkor emeletek számát, parkolási lehetetőséget nehezítő körülményeket. A költöztetendő dolgok tételes felsorolását, illetve szétszerelhetőségre vonatkozó igényét. Van-e a köztük különleges figyelmet (nagy üvegfelület, nagyméretű festmény), vagy a szokásosnál nagyobb fizikai erőt (>100kg) igénylő darab.
A költöztetés napjának legfeljebb 1 hetes időintervallumban történő megjelölése, mely a későbbiekben pontosítani fog. E-mailes ajánlatkérés esetén érdemes képeket csatolni a levélhez mellékletként. A fényképeket helyiségenként érdemes készíteni, ahol minden látszik a helyiségben, azt követően a helyiségben lévő ominózus darabokat érdemes külön is kifényképezni.


Ajánlatkérő űrlap kitöltése IDE kattintva lehetséges.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobil: +36 70 361 9566

Hogyan készüljek fel, a költöztetés, lomtalanítás napjára?
Erre a kérdésre, részletes és majdnem mindenre kitőrő cikket talál a honlapomon, amit IDE kattintva érhet el!